Saskia en Erwin

Högl-Gerritsen

 

Haus Bergblick

Hinterberg 38

4573 Hinterstoder

 

Tel.: 0043-7564-54886

Tel.:004367763270834

 

Andere website Bergblick:

 

www.hinterstoder-bergblick.com

 

E-mailadres:

 

hinterstoder.bergblick@gmail.com

 

 

 · 

Romantisch verblijf in de bergen

Zodra het reizen naar het buitenland weer mogelijk is, kun je je ook weer verheugen op het plannen van je huwelijksreis. Wat is er mooier dan een romantisch verblijf in de sneeuw. In Haus Bergblick bevindt zich een luxe loft-suite die de basis vormt voor een fantastisch verblijf. Een heerlijke combinatie van verwennerij en activiteit in een prachtig natuurgebied. Je kunt zelf je arrangement samenstellen, o.a. inclusief privé-skilessen, een rodelavond, een sneeuwschoenwandeling, een arresleetocht. Maar het belangrijkste is dat je zelf niets hoeft te regelen, alles wordt voor je gedaan. Hoe heerlijk is dat na alle drukte rondom je huwelijk. Ook kun je  hiervan genieten in de zomer, wij helpen je graag met het samenstellen van een leuk arrangement.