Saskia en Erwin

Högl-Gerritsen

 

Haus Bergblick

Hinterberg 38

4573 Hinterstoder

 

Tel.: 0043-7564-54886

Tel.:004367763270834

 

Andere website Bergblick:

 

www.hinterstoder-bergblick.com

 

E-mailadres:

 

hinterstoder.bergblick@gmail.com

 

 

Arrangement

1e dag: Op de dag van aankomst staat er in de suite een uitgebreid koud buffet met champagne klaar.

 

2e dag: De dag begint met een heerlijk uitgebreid ontbijt in de suite. Heerlijk uitslapen en bijkomen van de huwelijksdag en de reis, dus lekker de dag vrij invullen. `s-Avonds is er een romantisch diner in het fantastische (haute cuisine) restaurant Bergpfeffer in Vorderstoder. 

 

3e dag: Vandaag gaan jullie na het ontbijt samen met Erwin het skigebied verkennen. Te beginnen met 2 uur privé skiles. Aan het eind van de middag worden jullie bij Bergblick opgehaald met de arreslee en maken een romantische tocht door de schitterende natuur van Hinterstoder. Daarna is er avondeten in het restaurant Polsterstube in het bos, waar jullie ´s-avonds weer opgehaald worden.

 

4e dag: Na het ontbijt wederom een dagje skieen, te beginnen met privé skiles. Bij thuiskomst is de houtgestookte buitensauna op temperatuur en is het heerlijk om na de skidag de spieren te ontspannen. Een aparte ervaring is het koelen in de sneeuw en op het terras genieten van het berglandschap. Na de laatste saunagang kun je bij kaarslicht in je badjas genieten van een romantisch diner in het tuinhuis.

 

5e dag: Na het ontbijt weer naar de piste, maar dan de Wurzeralm. Deze dag wordt afgesloten op de verlichte rodelbaan in Hinterstoder, met aansluitend een diner in hotel Gressenbauer. (ligt naast de rodelbaan)

 

6e dag: Na het ontbijt vandaag een prachtige wandeling met sneeuwschoenen.`s-Avonds gezellig bij het kampvuur, een grote pan met chili con carne hangt boven het vuur en met wat gitaarmuziek genieten we met alle gasten van de gezellige sfeer.

 

7e dag: Vrij in te vullen, misschien een dagje langlaufen, de loipe is tegenover Haus Bergblick, of een dagje shoppen. In elk geval wordt deze week afgesloten met een heerlijk diner in restaurant Bergpfeffer, waar jullie ook de 2e dag hebben gedineerd. 

 

8e dag: De laatste dag, na het ontbijt vertrek en tijdens de terugreis al genieten van de sneeuw belevenissen van de afgelopen week in Huize Bergblick!

 

 

 

De reissom voor dit all-in arrangement bedraagt € 975,00 p.p.

 

Wil je aan dit arrangement zelf iets toevoegen of veranderen, dan is dat geen enkel probleem. We zullen altijd proberen met jullie persoonlijke wensen rekening te houden. Belangrijkste factor is dat jullie een onvergetelijke huwelijksreis beleven en wij zullen er alles aan doen om dit te verwezenlijken!

 

Ook een zomerarrangement is mogelijk.