Saskia en Erwin

Högl-Gerritsen

 

Haus Bergblick

Hinterberg 38

4573 Hinterstoder

 

Tel.: 0043-7564-54886

Tel.:004367763270834

 

Andere website Bergblick:

 

www.hinterstoder-bergblick.com

 

E-mailadres:

 

hinterstoder.bergblick@gmail.com

 

 

Commentaren: 5
 • #5

  Steven en Feikje (zaterdag, 15 februari 2020 09:38)

  Lieve Saskia en Erwin,

  Wij hebben voor jullie arrangement gekozen zodat we zelf niets hoefden te plannen of te regelen, hier keken we enorm naar uit naar alle drukte voor ons huwelijk! Vanaf het moment dat we na een lange reis aankwamen en er heerlijke dingen in een al lekker warm en groot appartement (met waanzinnig uitzicht) hoefden we zelf nergens meer over na te denken. Van de juiste ski benodigdheden, privé ski les, vanwege het af en toe slechte weer het programma aan passen, en waar de goede restaurants zitten, alles werd geregeld. We hebben enorm genoten van de sauna met uitzicht op de bergen, het intieme diner in het tuinhuis tot en met ons hoogtepunt; de arrenslee tocht waarbij we het geluk hadden dat er net op dat moment herten te zien waren.
  Wij vonden alles geweldig, de ideale plek om weer op te laden na een drukke tijd! Jammer dat we weer naar huis moeten..

  Veel liefs van ons
  En een aai over de bol voor Charlie

 • #4

  Tobias und Edith (donderdag, 07 december 2017 10:03)

  Wir haben unsere Flitterwochen letzte Woche in Berblick verbracht. Es war ein Erlebnis, wir haben den Aufenthalt in der luxeriösen Lost Suite genossen! Erwin war unser Guide auf den Pisten, eine romantische Schlittenfahrt, leckeres Essen. Es was unvergesslich! Wir können es jeden empfehlen. Vielen Dank!

 • #3

  Twan en Marca (vrijdag, 31 maart 2017 11:14)

  GEWELDIG!!!

  We waren hier 5 dagen direct na ons huwelijk. De loft is zeer mooi, heerlijk om in te verblijven en tot rust te komen. Erwin en Saskia doen alles voor je. Van transfer tot skiles. Van heerlijk koken tot wegbrengen naar een leuk restaurant. Het heeft ons aan niets ontbroken deze week. We hebben heerlijk kunnen skiën met prachtig zonnig weer.

  We hadden ons geen betere huwelijksreis kunnen bedenken! Erwin en Sakia, hartelijk bedankt voor alles!!!

 • #2

  Carlo & Monique Beenen (vrijdag, 24 maart 2017 09:36)

  Lieve Saskia & Erwin,

  Een genot om na een hectische tijd & voorbereidingen van ons huwelijk hier bij jullie tot rust te komen.
  Wat hebben wij deze week genoten van de prachtige natuur! We hebben veel gewandeld en spechten en vogels gehoord, herten & reeën gezien die eten kregen, eekhoorntjes en roofvogels gezien. De rust bij het mooie meer met de bergen en bomen op de achtergrond...te gek. En laten we de kluizenaar vooral niet vergeten � , maar bovenal hebben we genoten van jullie gastvrijheid en het romantische appartement De Loft. Alles is aanwezig wat je kunt bedenken. Wij wilden iedere avond uit eten maar toen we eenmaal voor de kachel zaten waren we verkocht.
  Bedankt nogmaals en tot de volgende keer!
  Liefs Carlo & Monique

 • #1

  Marc en Annemiek van Deth (dinsdag, 16 september 2014 14:31)

  Wij hebben in juni onze huwelijksreis hier doorgebracht. Het appartement is heel romantisch en is hier helemaal geschikt voor. De omgeving is ook geweldig. We hebben dan ook elke dag gewandelt en daarna 's avonds lekker met een wijntje bij de kachel gezeten. Ook hebben we twee avonden gebruik gemaakt van de sauna. Dit was ook heerlijk, vooral het afkoelen op de veranda met het geweldige uitzicht op het dal en de bergen. De eigenaren zijn super vriendelijk en doen er alles aan om het naar je zin te maken. Ze kunnen heerlijk koken en zorgen voor een gezellige sfeer. Kortom een dikke aanrader! Wij komen zeker een keer terug!